de specialist op het gebied van bijles, examentraining en huiswerkbegeleding!

Herexamentraining op 13 en 14 juni 2015 in Groningen en Utrecht!
Dit jaar zal Bijlespool-examentraining.nl herexamentrainingen aanbieden in Utrecht en Groningen. Deze herexamentrainingen zullen op 13 en 14 juni 2015 plaatsvinden en in totaal 16 uren omvatten. Onze herexamentrainingen zijn voor HAVO en VWO leerlingen. Wij bieden de volgende vakken aan voor HAVO en VWO: Biologie, Economie, Engels, Natuurkunde, Nederlands, M&O, Scheikunde en Wiskunde. De herexamentraining kort samengevat: maximaal 6 leerlingen per groep, examentrainer aan tafel, comfortabele accommodaties, 16 uren intensieve training!

Klik hier om meer informatie te lezen over onze herexamentraining

Bijles Wiskunde vanaf €19,90 per uur individueel
Samen met vriend of vriendin voor € 13,95 per persoon per uur


Bijlespool.nl biedt bijles Wiskunde voor VMBO, HAVO en VWO leerlingen aan in de regio’s:

 

 

 

Het is mogelijk om in deze hele regio’s bijles Wiskunde aan huis te volgen. Twijfelt u of wij bijles Wiskunde bij u aan huis kunnen verzorgen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Bijles is een zeer effectief middel om de schoolresultaten te verbeteren. Al onze bijlessen vinden aan huis plaats en zijn volledig op maat, waardoor ze feilloos aan zullen sluiten op uw wensen en verwachtingen. Onze bijlessen zijn te volgen door VMBO, HAVO en VWO leerlingen.

Tevens bieden wij voor leerlingen die eindexamen moeten doen ook examentraining Wiskunde aan, dit doen wij voor HAVO en VWO leerlingen. Wilt u meer weten over examentraining Wiskunde? Kijk dan op www.bijlespool-examentraining.nl

Wilt u graag bijles Wiskunde aan huis? Met onderstaande link komt u direct bij het inschrijfformulier.